Nieuws

Altijd wat te beleven

zondag, 24-2-2013  

In het Nationaal Landschap Noordoost-Twente is altijd wat te beleven. Lekker fietsen, wandelen of genieten van de natuur. Het zijn zo maar een aantal zaken die mogelijk zijn. Twente is zo bijzonder, dat je haast zou vergeten dat het gewoon in Nederland ligt. Hier ontdekt u een streek met zoveel afwisseling, zoveel landschappelijke schoonheid en zoveel leuke steden en dorpen, dat u er keer op keer verrast zult worden. Bijvoorbeeld door de wisselende doorkijkjes in het romantische coulisselandschap dat ongemerkt overgaat in glooiende vlaktes.

Of door de karaktervolle Twentse plaatsjes die worden omringd door even eigenwijze buurtschappen. En vooral ook door de allure van de steden met hun levendige centra. Daar zult u zich terecht al een beetje in het buitenland voelen.

Nabij Duitsland

De nabijheid van Duitsland brengt namelijk ook van die kant veel bezoekers over de vloer. Omgekeerd kunt u ervaren dat er vlak over de grens ook veel attractiefs te vinden is. Zowel wat landschap betreft, als in leuke plaatsjes als Bad Bentheim, Gildehaus, Gronau en Nordhorn.

Twentse gastvrijheid

Twente ontvangt u met een groot gevoel voor gastvrijheid. Of u nu kiest voor een verblijf in één van de voortreffelijke hotels, of dat u zich – “vrijheid blijheid” – het lekkerst voelt op één van de fraaie campings. Het is Twentse gemoedelijkheid waarbij u zich thuis zult voelen.


Comments are closed.