Vakantie en Recreatie

Camping met prive sanitair

zaterdag, 6-6-2015  

Ook op zoek naar een camping met prive sanitair? Dit is namelijk een zeer fijne en comfortabele luxe. Een camping met prive sanitair zorgt ervoor dat uw kampeerervaring niet alleen makkelijk, maar ook nog eens uiterst hygiënisch is. Een camping met prive sanitair, wie droomt daar nou niet van? U heeft alles helemaal voor uzelf. De wastafel, de douche en het toilet heeft u eenvoudig en snel binnen handbereik op een camping met prive sanitair. Bent u daar dus naar op zoek? Stop dan met uw ellenlange zoektocht naar comfort en kom eens kamperen op Camping de Berken! Wij zijn een camping met prive sanitair en bieden bovendien leuke activiteiten aan voor de kinderen. Maar ook diegene die hier komen om lekker te relaxen, te wandelen of gewoon om helemaal niets te doen, zijn hier op de juiste plek. Zet ook snel uw tentje op bij Camping de Berken. Slaapt u beter in een camper of caravan? Dat kan bij ons natuurlijk ook! Wij bieden voor ieder wat wils en zijn van alle markten thuis, zodat uw kampeerweekend of –vakantie nog lang in uw geheugen zal blijven. Want dat is wel zo fijn als u eenmaal weer aan het werk moet, met alle drukte van de dag. Denk dan eens terug aan die dagen dat u bij Camping de Berken was! Mooi weer, een prachtige omgeving, goede faciliteiten: wij bieden het allemaal. Een camping met prive sanitair vindt u niet zo eenvoudig en daarom is het zeer verstandig dat u eens goed bent gaan rondkijken op het internet. Wij zijn gevestigd in Drenthe en hier kunt u heerlijk tot rust komen. Kijkt u eens naar de mogelijkheden om in de omgeving te gaan wandelen of fietsen. Dit is zeer goed mogelijk en de diverse natuur biedt u een uitgebreid scala aan landschappen. Meertjes, vennetjes, de hei, bos, weiland, zandvlakten: Drenthe heeft het allemaal. Bent u nou ook op zoek naar een plek om te kamperen in zo’n gebied? En heeft u dan het liefst een camping met prive sanitair? Dan bent u bij Camping de Berken helemaal aan het juiste adres.

Comfortabele camping met prive sanitair

Camping de Berken is een kleinschalige camping met wel vier sterren. Dit betekent dat wij u een zeer hoogwaardige kampeerervaring zullen bezorgen en u bent bij ons dus in de goede handen! Een camping met prive sanitair waar u alles vindt wat uw hartje begeert: dat wilt u toch ook? Bij ons vindt u een camping met prive sanitair waar u elke keer weer van zult genieten. Omdat wij een familiebedrijf zijn ontvangt u bij ons nog echt die ouderwetse gastvrijheid die u als klant mag verwachten. Bent u geen doorgewinterde kampeerder? Dan is een camping met prive sanitair echt iets voor u. Bij ons vindt u overigens ook de volgende services:

  • voorzieningen van de hoogste kwaliteit
  • geweldige omliggende natuur
  • uitgebreide (indoor) speelgelegenheden voor kinderen
  • verschillende huurmogelijkheden
  • veel rust en ruimte om eens lekker aan het drukke leven te ontsnappen
  • het gehele kampeerterrein is voorzien van WIFI

Het is bij ons zeer comfortabel kamperen! Als camping met prive sanitair zorgen wij ook voor de kampeerders die op zoek zijn naar net dat beetje extra luxe tijdens hun vakantie. Voor ons is het slagen van uw vakantie erg belangrijk, want dit is onze passie. Daarom kunt u altijd al uw wensen aan ons duidelijk maken. Door ons kleinschalige karakter heeft u direct met ons contact en het is daarom eenvoudig om uw wensen te verwerkelijken. Wij zijn een gemoedelijke camping voor iedereen. Of u nou met een tent, camper, caravan, vouwwagen of liever in een huurchalet slaapt: bij ons vindt u het allemaal! U kunt daarom bij ons eenvoudig uw onderkomen huren, zodat u nergens aan hoeft te denken tijdens uw vakantie. Deze optie is ook perfect voor diegenen die niet zo vaak kamperen en het graag eens willen uitproberen. Zo hoeft u niet gelijk een tent aan te schaffen! Als u daarnaast ook nog gaat voor een camping met prive sanitair, dan weet u dat u helemaal goed zit. Wij hebben 32 plaatsen met dit prive sanitair, zodat u de douche, het toilet en de wastafel zo binnen handbereik heeft. Dat is nog eens comfortabel. Wilt u graag eens wat meer weten of heeft u vragen? Ga dan snel naar onze prachtige website en vraag maar raak!

Betaalbare prijzen

Een camping met prive sanitair hoeft helemaal niet duur te zijn. Veel mensen denken dit echter ten onrechte, omdat het een luxe is die niet altijd in één adem genoemd wordt met kamperen. Toch kunt u bij Camping de Berken voor zeer betaalbare prijzen op een camping met prive sanitair staan met uw tent, caravan of zelfs camper. Kijkt u eens op onze website voor de accurate prijzen, want dit verschilt natuurlijk per seizoen. Eén ding staat echter altijd vast: het is uw geld meer dan waard! Wij verzorgen voor u een prachtige vakantie en u kunt heerlijk ontspannen. Wij grenzen aan het prachtige en unieke natuurgebied ‘Het Drouwenerzand’, dus u hoeft uw tent alleen nog maar uit te lopen of u bent omringd door prachtige natuur. Kies ook voor deze ervaring en neem vandaag nog eens kijkje op onze website. Wij zijn u graag van dienst en beantwoorden al uw vragen. U zult altijd een favoriete plek vinden bij Camping de Berken!

Meer van Campingdeberken.nl

Deel dit bericht op socialmedia


Comments are closed.