Vakantie en Recreatie

Online gemakkelijk Permacol bestellen

zondag, 10-4-2016  

Herca - PermacolVoor mensen die houden van kamperen en het buitenleven dat daarbij hoort, is het goed om te weten dat op onze website Herca.nl zeer veel spullen hiervoor te vinden zijn. Wij zijn dé specialist op het gebied van caravans, campers en aanhangers en hebben op dit gebied van alles voor u te koop. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook lijm van het merk Permacol. De producten van Permacol staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en goede prijs-kwaliteit verhouding en zijn daarom voor de fanatieke kampeerders zeker aan te raden. Als u bijvoorbeeld last heeft van een instabiele vloer of een verende vloer dan is het zeer handig om hiervoor Permacol permapur te gebruiken. Het specifieke product dat wij verkopen heet Permacol 5663 en dit is een 1-component polyurethaan lijm. De werking is zeer eenvoudig omdat het een uithardende en uitzettende lijm is. Dit product van Permacol kan eenvoudig worden aangebracht onder de vloer of in kieren en zet dan vanzelf uit waardoor alles weer mooi strak zit en extra ondersteuning heeft. Hierdoor heeft u binnen de kortste keren weer een stevige vloer in uw camper of caravan. Bijkomend voordeel is dat zowel de onderkant als de bovenkant van de vloer extra stevig aan zullen voelen als u dit product van Permacol gebruikt. Omdat het uitzet hecht het zich namelijk aan alle kanten en daardoor geeft het overal meer stevigheid. Omdat dit soort pur zich uitzet tot een relatief dikke laag is het ook goed isolerend. Zoals u kunt lezen heeft de lijm van Permacol zeer veel voordelen en is het dus voor elke fanatieke kampeerder aan te raden om één of enkele tubes op voorraad te hebben zodat eventuele problemen met een instabiele vloer snel en gemakkelijk opgelost kunnen worden. Handig is ook dat al binnen 45 minuten de handvasttijd bereikt is en binnen circa 12 uur de uitharding van het pur voltooid is. U kunt dus zeer snel weer gebruik maken van uw camper of caravan. Wilt u weten wat wij u nog meer kunnen bieden qua vergelijkbare materialen dan kunt u dit eenvoudig vinden op onze mooie en uitgebreide site. Hier kunt u ook direct een bestelling plaatsen en voor u het weet heeft u onze mooie producten, zoals bijvoorbeeld de lijm van Permacol, in huis.

Permacol gebruiken om zwakke vloeren te verstevigen

Zoals u vast wel weet als u er vaak op uit gaat met de camper of caravan is het belangrijk dat de vloer goed stevig is. Niet alleen op de momenten dat u er op loopt, maar ook tijdens het rijden met de camper of caravan is het belangrijk om te weten dat u op de sterkte van de vloer kunt vertrouwen. Doordat er relatief veel gewicht op rust kan het zo zijn dat na verloop van tijd de vloer wat zwakke plekken begint te vertonen. Als u hier ook last van heeft dan is het zeker aan te raden om bij ons enkele tubes Permacol lijm aan te schaffen. Binnen de kortste keren is uw camper, caravan of ander vakantievoertuig weer zo goed als nieuw en kunt u met een gerust hart er weer lekker mee op uit. De producten van Permacol zijn al jarenlang de beste die u kunt krijgen op dit gebied, want ze zijn niet voor niks experts op het gebied van industriële lijmen en gietharsen. U kunt er dus op vertrouwen dat de lijm van Permacol ijzersterk is en van uw zwakke vloer weer een stevig geheel kan maken. Handig om te weten is dat wij naast de lijm van Permacol nog veel andere onderhoudsartikelen hebben voor diverse soorten vakantievoertuigen. Wilt u bijvoorbeeld die paar vervelende krassen herstellen, dan hebben wij hier zeker de juiste producten voor in huis. Maar ook voor bijvoorbeeld speciale schoonmaakmiddelen, wax en zeilen zit u bij Herca.nl zeker goed. Handig is dat u als u bij ons een bestelling plaatst niet uren lang in één of andere gigantische kampeerwinkel hoeft rond te lopen. U kunt eenvoudig intypen wat u wilt of het producttype selecteren en met een paar klikken op de muis heeft u alles wat u nodig heeft gevonden. Het bestellen is natuurlijk ook zo eenvoudig mogelijk, dus ook dit kost u zeer weinig tijd. Zoals u kunt lezen kunt u producten zoals bijvoorbeeld de Permacol lijm het beste bij ons bestellen. U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende producten:

  • Zeer veel verschillen kampeerartikelen
  • Tenten en voortenten
  • Opbergsystemen en klapmeubelen
  • Campers en caravans, nieuw en tweedehands
  • Diverse aanhangwagen onderdelen

Maar dit is uiteraard slecht het topje van de ijsberg. Op onze site kunt u gemakkelijk en snel een compleet overzicht krijgen van alles wat we u kunnen bieden. Kijk dus voortaan voor al uw kampeerspullen eerst eens op onze site en u zult zich verbazen over ons uitgebreide aanbod.

Kwaliteitsproducten en uitstekende service

Het is misschien handig om te weten dat u bij ons alleen maar producten van topmerken kunt krijgen. Wij hebben de kwaliteit van de spullen die wij verkopen namelijk zeer hoog in het vaandel. Vandaar dat u van bekende merken als Bocamp, Crespo, Bardani, Safarica en dus ook Permacol bij ons diverse spullen kunt vinden. Of u nou op zoek bent naar een camper, caravan, vouwwagen of tent, bij ons kunt u het allemaal vinden. Naast deze producten verkopen wij alles wat u verder maar nodig kunt hebben bij het kamperen.


Comments are closed.