Vakantie en Recreatie

Een camping met prive sanitair

woensdag, 8-6-2016  

Rammelbeek - Camping met prive sanitairAls u een vaste campinggast bent, dan weet u hoe belangrijk de douche en het toilet op een camping zijn. Dit zijn een van de weinige dingen die u niet mee kunt nemen van huis. U wilt wel ergens naar het toilet kunnen gaan en kunnen douchen. Als u met weinig tevreden bent en graag kampeert om van de natuur te genieten, dan is gedeeld sanitair niet zo erg. Maar water, veel mensen en slechte hygi├źne kunnen uw vakantie behoorlijk in de war schoppen. In de eerste plaats ruikt het op deze plekken niet bepaald schoon en in de tweede plaats wilt u vast niet in de rij voor het toilet of de douche staan. Wilt u op een camping met prive sanitair staan? Dan kunnen we ons dat goed voorstellen. Gelukkig wordt het steeds vanzelfsprekender om bij de bouw van een camping met prive sanitair zoveel mogelijk rekening te houden met de kampeerder. Klinkt u dit als muziek in uw oren en wilt u aldus graag naar een camping met prive sanitair? Neemt u dan eens een kijkje op onze website: rammelbeek.nl. In Lattrop bevindt zich namelijk een camping met prive sanitair genaamd Rammelbeek. Deze camping met prive sanitair ligt nabij dit dorpje in het rustieke Dinkelland, een streek in Twente. In deze zeer mooie en natuurrijke uithoek van Nederland is het in het voorjaar maar ook in de zomer erg genieten. In Nederland is het in de herfst ook nog behoorlijk goed weer. Zeker aan het begin van dat seizoen. De nazomer is daarom een geschikt moment om voor deze camping met prive sanitair te kiezen. Hebt u jonge kinderen en wilt u er in de herfstvakantie nog even lekker van genieten? Kiest u dan deze camping met prive sanitair uit. Deze camping met prive sanitair is van alle gemakken voorzien zoals u ziet als u even op onze website kijkt. Niet alleen hebt u een eigen douche, ook hebt u een eigen toilet. En dat betekent dat u nooit meer met een handdoek en een rol toiletpapier over de camping hoeft te lopen. Mensen met een angststoornis hebben het misschien al zwaar bij het lezen van de vorige regel. Niets van dat al, als u hier een plekje boekt, dan bent u van vele gemakken voorzien. En er is plek voor uw tent maar ook voor de caravan!

Voor een ultieme vakantie-ervaring: kies de camping met prive sanitair

Onze camping met prive sanitair is opgericht in 1996 en is van vader op zoon doorgegeven. Op dit moment is Henri Groenveld de eigenaar van camping Rammelbeek. In die twintig jaar is er veel veranderd. Mensen zijn hogere eisen gaan stellen aan het terrein en aan de faciliteiten. Dat is natuurlijk hun goed recht en bij ons is de klant de koning. We hebben geprobeerd om vele veranderingen door te voeren en vinden dat we daar behoorlijk in geslaagd zijn. We zijn erg trots op onze camping met prive sanitair en we hopen dat u hier net zo over denkt. We willen u graag een zorgeloos verblijf aanbieden. U hebt in het dagelijks leven al genoeg zorgen. We ontnemen u die zorgen tijdelijk. U kunt deze camping met prive sanitair beschouwen als een echte familiecamping. Jonge gezinnen komen hier graag jaar op jaar en er ontstaan hechte verbanden tussen de kampeerders. Niet voor niets doen we dit werk al meer dan 20 jaar met erg veel plezier. Omdat wij met onze tijd zijn meegegaan is er op deze camping met prive sanitair nog meer dan enkel deze luxe faciliteiten te vinden. Zo beschikt de camping ook over:

  • Een eigen mini supermarkt. Als u echt geen zin hebt om deze camping te verlaten tijdens uw verblijf, dan zal deze supermarkt u van alle gemakken kunnen voorzien.
  • Natuurlijk wilt u zo nu en dan een statusupdate over uw vakantie kwijt op de sociale media. Om op de hoogte te blijven van de wereld om u heen bieden we u gratis wifi aan.
  • U mag gratis in ons overdekt zwembad springen of in een van de vijvers hoewel u dan wel in de zwemvijver in plaats van de visvijver moet springen!

Nooit meer met een rol toiletpapier over de camping lopen

Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor een verblijf op de camping met prive sanitair? Dan kunt u die vinden op onze website. Bent u overtuigd en is dit uw gedroomde vakantieoord? Dan kunt u maar beter direct boeken want vol is vol. Door de jaren heen zijn we qua populariteit behoorlijk gestegen. De kans dat u daardoor genoegen moet nemen met een afwijzing neemt toe des te langer u wacht. Laat dat niet gebeuren maar bel ons direct na het lezen van deze tekst. U vindt onze contactgegevens op de website. Natuurlijk zijn niet alle kampeerplekken voorzien van speciale douches en toiletten voor uw gezin. U betaalt hier wel iets extra voor maar u hebt dan wel een eigen douche, toilet, wasbak en zelfs vloerverwarming zodat u lekkere warme voeten houdt na een douche. Hebt u echter geen problemen met een gedeelde sanitaire faciliteit? Ook dan kunt u uiteraard bij ons staan met uw tent of caravan. Dat is goedkoper en ook deze faciliteiten worden meerdere malen per dag door ons team gereinigd. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils. Hebt u nog vragen? Bel ons dan op of stuur een e-mail.


Comments are closed.