Nieuws

Een lease auto leasen via AutoLeaseCentrale.nl

donderdag, 16-4-2015  

Heb je al eens gehoord van Green Lease? Wanneer je op zoek bent naar een duurzame lease auto, dan is deze leasevorm wellicht iets voor jou. De overheid graag dat auto’s zo min mogelijk CO2 uitstoten en daarmee zo min mogelijk vervuilend zijn voor het milieu. Daarom belonen ze eigenaren van zuinige auto’s graag. Green lease is al mogelijk wanneer je één lease auto wilt. Maar ook wanneer je de eigenaar bent van een bedrijf met een groot wagenpark, is deze leasevorm een goede optie. Niet alleen voor het milieu is deze vorm van leasen een aanrader, maar wat te denken van jouw klanten? Iedereen is tegenwoordig bezig met duurzaam ondernemen, in welke vorm dan ook. Je maakt een betere indruk op jouw klant, wanneer je onder andere in een auto rijdt die zo min mogelijk belastend is voor het milieu. Bij AutoLeaseCentrale.nl kun je voordelig een duurzame auto naar keuze rijden. Je hoeft natuurlijk niet direct voor Green Lease te gaan. Er zijn namelijk veel opties mogelijk bij ons. Welke optie je ook kiest, je bent altijd verzekerd van de volgende voordelen.

  • Iedere lease auto is scherp geprijsd.
  • Wij helpen je graag. Iedere klant is voor ons belangrijk, groot of klein. Wij bieden je onze beste service.
  • Transparantie is iets waar wij veel waarde aan hechten. Niks is zo vervelend als onverwachts voor hoge kosten komen te staan, of vast te zitten aan een contract die achteraf toch niet zo gunstig blijkt als gezegd. Bij ons ben je verzekerd van volledige transparantie.
  • Ons aanbod is niet beperkt. Integendeel, bij ons heb je de keuze uit alle merken en alle modellen.
  • Heb je speciale wensen? Wij leveren uw lease auto op maat. Zo rijdt je altijd in de favoriete lease auto van jouw keuze, mét de beste voorwaarden.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. We zijn niet afhankelijk van leasemaatschappijen of autodealers.

Altijd een lease auto beschikbaar, ongeacht het merk of model

Een lease auto leasen doe je uiteraard niet zo heel vaak. Het is daarom des te belangrijker dat je de juiste lease auto tegen voor jou passende voorwaarden kunt leasen. Wat denk je bijvoorbeeld van de Mitsubishi Space Star 1.0 Cleartec Bright 5d? Met deze stoere lease auto ben je verzekerd van comfort. Je betaalt slechts 20% bijtelling en voor 187 euro ben je al klaar. Deze auto heeft airconditioning, een audiosysteem, 14 inch lichtmetalen velgen en uiteraard elektrisch bedienbare ramen. Wil je de uitgebreide standaarduitrusting lezen? Op onze website AutoLeaseCentrale.nl vindt je alle overzichtelijke informatie over deze auto, maar ook over alle andere auto’s. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een luxe auto, waarmee je ongetwijfeld een goede indruk achterlaat bij jouw klanten? Dan is de Mercedes-Benz C Klasse Limousine C350e Lease Edition Exclusive 7g 4d misschien iets voor jou. Over deze waanzinnige auto betaal je slechts 7% bijtelling. Uiteraard ben je van alle luxe voorzien met deze lease auto. Het reizen was nog nooit zo comfortabel en leuk als met deze lease auto. Parkeren in de grote steden was nog nooit zo simpel, met de handige parkeersensoren achter met radar. Ook de airconditioning mag natuurlijk niet ontbreken uit deze chique lease auto. Nooit raak je meer de weg kwijt met het handige navigatiesysteem. Je bent van alle gemakken voorzien met deze auto. Ben je enthousiast? Kijk dan eens op onze site voor meer informatie over deze, en andere auto’s. Ben je een wagenparkbeheerder? Dan is het slim om eens uw wagenpark te laten scannen. Je wilt natuurlijk zo goedkoop mogelijk uit zijn. Is jouw huidige wagenpark wel zo efficiënt, of kan dit efficiënter? Door middel van een wagenparkscan kom je te weten wat de mogelijkheden zijn, wat betreft het verduurzamen van het park. Het is goed om te weten dat je al voor twee auto’s in aanmerking komt voor deze scan. Er kleven diverse voordelen vast aan deze scan. Alles hierover kunt u vinden op onze website.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan

Bij ons ben je altijd verzekerd van de beste deal. Online jouw favoriete lease auto kiezen, heeft misschien niet direct jouw voorkeur. Je wilt graag persoonlijk contact hebben. Dit snappen wij goed, van AutoLeaseCentrale.nl. Daarom krijg je altijd van ons één vaste accountmanager. Dit is gedurende het hele proces jouw vaste aanspreekpunt. Het zal je niet ontbreken aan de beste service, aandacht en kwaliteit. De accountmanager is natuurlijk altijd bereikbaar, zodat je bij hem altijd terecht kunt. Dit is prettig om te weten, toch? Ondanks dat we online-georiënteerd zijn, vinden we een persoonlijke benadering wel erg belangrijk. Het is heel simpel om een online offerte aan te vragen. Je vult jouw (bedrijfs)gegevens in, om vervolgens een keuze te maken uit de lease auto die jouw voorkeur heeft. Je bepaalt welk bedrag je hiervoor wilt betalen en welke leasevorm jouw voorkeur heeft. Eventuele opmerkingen kun je gelijk doorgeven. Binnen 15 minuten na jouw aanvraag, heb je al een offerte in jouw mailbox. Bent u tevreden met de offerte, dan krijg je de overeenkomst toegestuurd. Na het ondertekenen van deze overeenkomst, wordt de lease auto van jouw keuze besteld. Deze staat vervolgens binnen twee weken gereed om op te halen. Of, wanneer je dit wenst, is het ook mogelijk om de auto voor jouw deur te laten afleveren. Vraag vandaag nog jouw persoonlijke offerte aan. Je vindt nergens een beter aanbod dan bij AutoLeaseCentrale.nl. Dit willen we jou graag bewijzen. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend. Laat je eens verrassen!

Meer van Autoleasecentrale.nl

Deel dit bericht op social media


Comments are closed.