Vakantie en Recreatie

Eenvoudig uw boot verkopen

woensdag, 27-5-2015  

Een boot verkopen is niet altijd even makkelijk. Althans, dat is wat veel mensen denken. Gelukkig zijn we in Nederland een waterrijk landje, wat betekent dat de boten-business flink ontwikkeld is. Een boot verkopen of aanschaffen is vaak zo gepiept! De handeling van een boot verkopen is dus eigenlijk helemaal niet zo veel werk. Op onze website kunt u namelijk in een fluitje van een cent uw boot verkopen! Voordeligeboten.nl heeft een zeer eenvoudige gebruikersinterface die iedereen snapt en zo voor iedereen makkelijk te gebruiken is. Hoe gaat het in zijn werk? Uw boot verkopen was nog nooit zo eenvoudig: vul het formulier in op de website. Daarmee biedt u uw boot aan ons aan. Daarna gaan wij kijken naar een goede prijs voor de boot in kwestie. Dit geven wij vaak al binnen een dag aan u door. Bent u het met de door ons besloten prijs eens? Dan is het project ‘boot verkopen’ gelukt! Op deze manier hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar eventuele kopers; dit scheelt u veel tijd. En tijd is geld. Want hoe langer die boot op de ligplaats blijft, hoe meer geld u besteedt aan iets wat u niet eens meer gebruikt. En dat is wel zonde toch? Uw boot verkopen doet u daarom via www.voordeligeboten.nl. Wat moet u invullen op het formulier? Denkt u daarbij eens aan het volgende:

  • merk boot
  • type
  • soort boot
  • materiaal
  • lengte en breedte
  • bouwjaar
  • merk van de motor
  • type motor
  • extra informatie die van belang kan zijn
  • uw prijsindicatie

Dus als u uw boot verkopen wilt, dan ziet u dat dit bij voordeligeboten.nl zeer eenvoudig is. Want daar bent u waarschijnlijk naar op zoek. Net als een betrouwbaar bedrijf waar u een goede prijs krijgt voor uw boot. En dit is allemaal bij ons te vinden! Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en gaan voor u door het stof om een koper te vinden. Maar u hoeft zich natuurlijk helemaal geen zorgen te maken om een koper van uw boot, want dat zijn wij gewoon! Ga daarom snel naar onze website en ontdek de voordelen helemaal zelf.

Gemakkelijk een boot verkopen

Als u een boot heeft waar u niets mee doet, dan is het een slim idee om deze te gaan verkopen. Een boot verkopen is echt niet zo’n hoofdpijn dossier als u van te voren zult denken. Want als u voordeligeboten.nl inschakelt, gaat alles van een leien dakje. Wilt u uw boot verkopen en bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf? Dan heeft u nu de juiste website gevonden. Bij ons bent u in goede handen! Een boot verkopen is voor ons een peulenschil, omdat wij goede connecties hebben en weten wat de klant wil. Bovendien ontnemen wij u veel werk en geven we u altijd een goede prijs voor uw boot. Wij zijn er ook voor mensen die een boot willen kopen, en zo is ons bedrijf perfect ingespeeld op de markt. Wij hebben veel verschillende merken voor gunstige prijzen in de aanbieding. Want alhoewel het hebben van een boot een luxe is, kunt u bij ons tweedehands boten aanschaffen voor zeer redelijke prijzen. Dus wilt u uw boot verkopen en heeft u niet veel tijd om op zoek te gaan naar kopers? Ga dan snel naar onze website en vult het formulier in! Dit kost slechts 5 minuten; houdt wel alvast de gegevens bij de hand. Bespaar uzelf die extra maanden aan liggeld voor uw boot en krijg snel een prachtig bod op uw boot. Het is zelfs mogelijk om foto’s te uploaden, zodat wij een beter beeld krijgen. Probeert u al zelf het boot verkopen via internet te regelen, maar wil dit niet vlotten? Geef dan ook de link door naar waar uw boot te koop staat en wij regelen het voor u. Als u het eens bent met de prijs die wij u aanbieden, dan gaan we een afspraak maken om uw boot te bekijken. Zo kunnen wij controleren of alles overeenkomt met de beschrijvingen en specificaties. Als dit klopt, dan tekenen we ter plekke nog het verkoopcontract. Zo eenvoudig is uw boot verkopen via voordeligeboten.nl!

Tweedehands boten

Een boot verkopen kan dus gemakkelijker zijn dan u denkt. Hopelijk hebben wij u dit kunnen schetsen aan de hand van deze uitleg. Nadat de koop is gesloten, komen we een keer de boot ophalen. Ook dit regelen wij helemaal voor u, daar hoeft u niets voor te doen! U heeft al jaren genoten van zeilen op de Nederlandse wateren, of zelfs daarbuiten. Misschien bent u toe aan een nieuwe boot; of gebruikt u deze juist veel te weinig en is het beter om hem tweedehands te verkopen. Bij ons bent u dan aan het juiste adres, want voor een boot verkopen moet u bij ons zijn. Wij hebben al jaren ervaring in dit vak en u kunt voor al uw vragen bij ons terecht. Wij specialiseren ons in louter tweedehands aankoop en verkoop van boten. Ons kleine bedrijfje is zeer efficiënt en weet zo de kosten laag te houden voor u als klant. Bij ons komt u niet voor verassingen te staan. Wij zijn eerlijk en behandelen de klant met respect. Ons vestigingsadres is in Leeuwarden, maar wij reizen zo het hele land voor u door! Wij van voordeligeboten.nl kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Schroom niet om contact op te nemen!


Comments are closed.