Vakantie en Recreatie

Er even helemaal tussenuit in een vakantiehuisje in Ootmarsum

vrijdag, 31-3-2017  

Het is voor mij persoonlijk een ware noodzaak dat ik af en toe alles even helemaal achter me kan laten en me terug kan trekken in een natuurlijke omgeving. Ik heb het zelf wel eens vergeleken met een rokersverslaving. Alleen ben ik niet verslaafd aan roken, maar aan rust en natuur. Ik woon namelijk in hartje Amsterdam en heb daar mijn gezin, mijn werk en het merendeel van mijn vrienden en kennissen. Leven in Amsterdam is erg leuk. Het is een bruisende stad, er is altijd wat te doen en je verveelt je dus nooit. Maar die activiteit kun je niet even uitzetten. De stad leeft altijd en je bevindt je altijd midden in de drukte en de hectiek. Een roker ervaart stress wanneer hij of zij niet een lange tijd niet kan roken. Ik ervaar juist stress als ik lange tijd niet kan ontspannen in een rustige omgeving. Ik heb als het ware een stressmeter die langzaam vol raakt. Hoe langer ik in Amsterdam blijft zonder adempauze, des te hoger mijn stresslevel. Als remedie tegen de stress ga ik minstens drie keer per jaar op vakantie. Maar vakanties zijn ook stressvol. Dus ik kies er bewust voor om één per jaar echt naar het buitenland te gaan en die andere twee keer blijf ik in Nederland. Eén van mijn favoriete bestemmingen is Ootmarsum. Dit dorpje vind je in Noordoost-Twente en je kunt hier heerlijk tot rust komen. Het contrast tussen Amsterdam en Ootmarsum is heel intens. Elke keer als ik naar een vakantiehuisje in Ootmarsum ga, dan moet ik de eerste dag wennen aan de stilte. De stilte is bijna oorverdovend. Dat klinkt natuurlijk paradoxaal, maar als je gewend bent aan lawaai in de stad, dan snap je wel wat ik bedoel. Het is alsof je oren moeten wennen aan de stilte. Er is opeens geen constante ruis meer. Maar tijdens de dagen die volgen in een vakantiehuisje in Ootmarsum, begin ik altijd heerlijk te ontspannen. Je hoort vogels fluiten, je hoort het ruisen van de wind en je hoort je eigen voetstappen tijdens wandelingen. Het zijn van die simpele dingen, maar ze zorgen ervoor dat ik helemaal tot rust kom. De stress daalt altijd direct. Als je dus tot rust wilt komen in eigen land, dan raad ik je aan om een vakantiehuisje in Ootmarsum te boeken. Ik zelf doe het altijd via Vakantiehuisjes Dennenoord.

Een vakantiehuisje in Ootmarsum

Als je er even helemaal tussenuit wilt samen met je partner, dan kun je via Vakantiehuisjes Dennenoord een vakantiehuisje in Ootmarsum boeken voor twee personen. Maar als je je kinderen ook mee wilt nemen, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een vakantiehuisje in Ootmarsum voor meerdere personen. Of je nu kiest voor een vakantiehuisje in Ootmarsum voor 2 personen of een vakantiehuisje voor 4 of meer personen, je hebt altijd een schitterend vakantiehuisje. De tuin bevindt zich op het zuiden en je hebt een schitterend uitzicht op de Twentse natuur. Het vakantiehuisje in Ootmarsum is dan ook een perfecte uitvalsbasis voor wandelingen, fietstochten en bezoekjes aan de dorpen en steden in de buurt. Maar je kunt ook gewoon lekker in de tuin gaan zitten met een goed boek. Je hebt dus voldoende mogelijkheden als je een vakantiehuisje in Ootmarsum boekt.

Meer informatie over een vakantiehuisje in Ootmarsum vind je op de website

Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd een kijkje nemen op de website. Hier vind je onder andere informatie over:

  • De verschillende vakantiehuisjes
  • De omgeving
  • De prijzen
  • Contactinformatie
  • Lees meer..


Comments are closed.