Nieuws

Goochelaar voor een feestje

woensdag, 23-9-2015  

Goochelaarjordi - GoochelaarWilt u een feestje net wat anders maken dan anders? Wilt u uw gasten eens op een andere manier vermaken? Overweeg dan eens het inhuren van een goochelaar. Veel mensen denken dat dit alleen leuk is voor een kinderfeestje, maar ook voor een feest waar voornamelijk of enkel volwassenen zijn, is dit zeker een leuke toevoeging. Als kinderen een goochelaar aan het werk zien, dan zullen zij vol verbazing zijn over wat hij allemaal kan. Zij hebben vaak geen idee van wat voor trucs achter de act schuil gaan en hoe lang er geoefend is om alles goed uit te kunnen voeren. Volwassenen weten dat natuurlijk wel en dat maakt dat zij met een heel andere blik naar de goochelaar kijken. Zij zullen net zo goed versteld staan van wat hij allemaal doet, maar dan vooral omdat zij zich afvragen hoe hij dit precies doet. Zij zullen proberen om de trucs te achterhalen, te doorgronden. Maar in principe zal dit hen natuurlijk niet lukken, zij zullen vaak niet eens kunnen bedenken wat voor handigheidjes en foefjes gebruikt worden. Dat maakt de bewondering vaak alleen nog maar groter. Waar een goochelaar voor kinderen vaak een soort van tovenaar is, die de meest spectaculaire dingen kan doen, is hij voor volwassenen een echte vakman. Dat maakt de ervaring anders, maar niet minder leuk. Het inhuren van een goochelaar kan dus ook voor feestjes of evenementen waar volwassenen komen een zeer goede keus zijn. Een echte vakman kan immers zijn programma aanpassen op het publiek en ervoor zorgen dat de uitgevoerde acts goed passen bij het soort toeschouwers dat aanwezig is. Zo kan het voor jong en oud een leuk idee zijn.

Goede goochelaar

Als u een goochelaar in wilt huren voor een bepaald evenement of voor een feestje, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat deze zijn vak goed verstaat. Niets is immers zo knullig als wanneer acts volkomen mislukken, keer op keer. Een clown zou daarmee een goede show kunnen maken, maar voor een goochelaar ligt dit natuurlijk wat anders. Mislukt een truc, dan gaat de hele magie van de show verloren en dat is natuurlijk ontzettend zonde. U wilt er dan ook zeker van zijn dat de persoon die u inhuurt een goede kwaliteit kan leveren. Maar hoe vindt u nu iemand die een goede goochelshow kan geven? Waar begint u met zoeken en wie kiest u uiteindelijk? Zoals eigenlijk met alle zaken tegenwoordig het geval is, kunt u ook een goochelaar het best zoeken via internet. U zult dan zien dat er verschillende personen zijn in Nederland die dit vak uitoefenen en die u in kunt huren voor een feest of evenement. Natuurlijk zijn ze niet allemaal per definitie even goed. Wilt u er zeker van zijn dat u voor iemand kiest die goed is in zijn vak en die uitstekende goochelkunsten kan laten zien? Kies dan voor Goochelaar Jordi. Jordi heeft al meer dan twintig jaar ervaring met het houden van goochelshows. Al op negenjarige leeftijd begon hij met goochelen en hij heeft zich in al die jaren dan ook enorm bekwaamd in het uitvoeren van dit vak. Met hem kunt u er dan ook zeker van zijn dat u een goede show in huis haalt. Maar er zijn meer redenen waarom Jordi een goede keus is. Zo vraagt hij geen reiskostenvergoeding, heeft hij verschillende prijzen gewonnen met zijn kunsten en weet hij in zijn optredens vingervlugheid en humor met elkaar te combineren. Bovendien zorgt hij altijd voor veel interactie met het publiek. Dat maakt hem een zeer geschikte goochelaar voor feesten en evenementen.

Diverse mogelijkheden

Een groot pluspunt van het inhuren van goochelaar Jordi is dat hij veel verschillende opties te bieden heeft. Hierdoor kan hij van toegevoegde waarde zijn voor verschillende feesten en evenementen. Waar kunt u hem nu bijvoorbeeld voor inhuren? U kunt hem inhuren voor:

  • evenementen en feesten
  • beurzen
  • kinderfeestjes
  • bruiloften

Wat kan hij op dergelijke gelegenheden nu doen? Goochelaar Jordi kan dan bijvoorbeeld tafelgoochelshow opvoeren. Dit houdt in dat hij langs de tafels van de gasten gaat en daar verschillende trucs laat zien. Doordat gasten er met hun neus bovenop zitten, is dit vaak erg bijzonder. Tijdens een beurs kan hij ervoor zorgen dat het publiek dat aanwezig is juist naar uw stand toekomt. U weet natuurlijk dat het op drukke beurzen altijd lastig is om de aandacht van de aanwezigen te krijgen, om uw bedrijf bij hen onder de aandacht te brengen. Goochelaar Jordi kan er dan voor zorgen dat mensen toch naar uw bedrijf toegetrokken worden en hij kan ervoor zorgen dat mensen uw bedrijfsnaam zeker zullen onthouden. Daarnaast kan hij ook op kinderfeestjes en bruiloften de gasten goed vermaken. Hiervoor biedt hij verschillende opties, zoals een central act. U kunt altijd met hem in overleg gaan wat u het best vindt passen bij uw feest of evenement. Door de jarenlange ervaring die hij heeft opgebouwd, kan hij u ook goed adviseren over wat vaak voor bepaalde gelegenheden wel of niet werkt. Een laatste optie die deze goochelaar biedt, is een workshop goochelen. Dit is natuurlijk ontzettend leuk om te doen als bijvoorbeeld familiefeest of bedrijfsfeest. Jordi zal u dan een aantal foefjes leren en u kunt hier natuurlijk zelf ook mee aan de slag gaan. Aan het eind van de dag zult u gegarandeerd in staat zijn om een truc uit te voeren.


Comments are closed.