Vakantie en Recreatie

Op zoek naar een leuk vakantiepark?

maandag, 15-6-2015  

PonyParkCity - VakantieparkAls u er deze zomer eens lekker tussenuit wilt met de kinderen, dan is het heel goed dat wij u even treffen op dit moment. Wij willen namelijk graag even van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over ons unieke vakantiepark. Hier kunt u namelijk vooral terecht als u er zeker van wilt zijn dat de kids zich op en top zullen vermaken. In vakantiepark Pony Park City is elke dag een avontuurlijk programma voor jong en oud, waar iedereen aan mee kan doen. Er worden verschillende gezellige en leerzame activiteiten aangeboden, waar uw kroost dagelijks aan deel kan nemen. En op die manier kunt u lekker buiten zitten op het terras bij het vakantiehuisje, om ontspannen een boek te lezen of om een goed gesprek met uw echtgenoot te voeren. Ons vakantiepark leent zich uitstekend voor vakanties van gezinnen, omdat iedereen zich bij ons wel zal vermaken. Dat staat als een paal boven water. Elke dag staan er weer fascinerende groepsactiviteiten op het programma, waar uw zoon en dochter nieuwe vrienden kunnen ontmoeten en de meest onvergetelijke avonturen zullen beleven. Daarnaast is het natuurlijk altijd fijn om te knuffelen met de pony’s of om te kijken hoe ze verzorgd worden. Een bezoekje aan dit vakantiepark betekent dat u hoe dan ook een geslaagde vakantie zult gaan beleven. Dat kan niet anders. Voor de hete dagen is er ook een zwembad, waarin u heerlijk met de kinderen kunt zwemmen. Voor de rest is er de Animal Farm, het Fort Kids en een Midgetgolfbaan. En alsof dat nog niet genoeg is kunt u vanaf ons vakantiepark ook heel gemakkelijk naar Ponypark Slagharen gaan, want dit is om de hoek. En dat is natuurlijk wel zo gezellig. Dit maakt een weekje in ons vakantiepark tot een ware belevenis voor jong en oud! Wij hopen u dan ook deze zomer al te mogen begroeten als een nieuwe gast in het park. Graag tot ziens!

Wilt u niet te veel betalen voor een vakantiepark?

Veel mensen denken dat het bezoek aan een vakantiepark waar zo ontzettend veel te doen is flink in de papieren kan gaan lopen. Bij PonyParkCity is dit gelukkig niet het geval, omdat wij altijd rekening houden met uw wensen. Dus wilt u graag voor een laag bedrag naar een gezellig vakantiepark? Dan maken wij dit mogelijk, door lage tarieven voor het verblijf te hanteren. Wij zorgen er te allen tijde voor dat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten. Klinkt dit goed en zou u ook wel graag iets meer willen weten over ons vakantiepark? Wilt u weten hoe de vork precies in de steel zit, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over of u ons al dan niet gaat bezoeken in de zomermaanden? Dan horen wij dit graag van u. Schroom dus niet en neem vandaag nog even contact met ons vakantiepark op.

  • Ten eerste kunt u ons bereiken via de telefonische klantenservice, die bijna altijd bereikbaar is.
  • Ten tweede kunt u ons een e-mail sturen, met daarin uw vraag.
  • Ten derde kunt u een brochure aanvragen, om meer informatie te krijgen over dit leuke vakantiepark.

Wij hopen in ieder geval binnenkort al iets van u te horen, zodat wij u meer kunnen vertellen over Pony Park City. Uiteraard kunt u ook altijd even naar onze website ponyparkcity.nl surfen. Daar vindt u alles wat u zou willen weten over dit mooie park. Hier vindt u ook vele leuke foto’s en video’s die een goed beeld geven van wat de sfeer is op ons vakantiepark. Aarzel daarom niet en surf vandaag nog naar onze site!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

In de vorige alinea hebt u inmiddels al kunnen lezen dat u bij ons geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee. Wij hanteren namelijk de laagste prijzen, zodat u nooit meer betaalt dan nodig is voor uw vakantie in Pony Park City. Verder hebben wij u ook al verteld dat er in ons vakantiepark ontzettend veel te doen is voor jong en oud. U betaalt dus slechts een laag bedrag en krijgt daarvoor erg veel terug, namelijk een onvergetelijke vakantie. Nergens anders is de prijs kwaliteit verhouding zo goed als bij ons. Daar kunt u zeker van op aan. Twijfel daarom ook niet langer, want van twijfelen is nog nooit iemand beter geworden. Het is veel slimmer om vandaag al een knoop door te hakken en voor dit vakantiepark te kiezen. Als u namelijk nu al een reservering plaatst, dan weet u zeker dat u goed zit. Wie te lang wacht, heeft de kans om achter het net te vissen. Veel huisjes zijn namelijk al snel gereserveerd. Wees er dus snel bij, om er zeker van te zijn dat u op een heerlijk plekje de zomer door kunt brengen. Bij ons lopen maar liefst 300 shetland pony’s rond, wat betekent dat de kids zich altijd zullen vermaken. Voor jongens en meisjes is het geweldig om in contact te zijn met paarden, het zorgt voor ontspanning en plezier. En het biedt u de gelegenheid om in alle rust een boek te lezen, zonder dat uw kroost om uw aandacht vraagt. Ons vakantiepark is gevestigd in Collendoorn en u vindt een routebeschrijving op ponyparkcity.nl. Dat hoeft u dus ook zelf niet meer uit te zoeken. Wij horen graag van u!


Comments are closed.