Vakantie en Recreatie

Op zoek naar een tof bedrijfsuitje in Twente?

zaterdag, 24-10-2020  

Moet je binnenkort een leuk bedrijfsuitje in Twente organiseren omdat je in deze regio werkzaam bent? Denk dan eens aan een middagje of avond vol met activiteiten bij ’t Twents Kwartiertje. Daar beschikken ze over diverse gezellige feestruimtes en bieden ze je bovendien een super groot scala aan vermakelijke activiteiten aan, voor allerlei verschillende doeleinden. Je kunt bij hen aankloppen voor bijvoorbeeld:

  • Een bedrijfsuitje in Twente
  • Een gezellige familiedag in Twente
  • Een vrijgezellenfeest in Twente

Voor welke optie je ook gaat, een dagje activiteiten bij bovenstaande organisatie levert je sowieso een super gezellige dag op. Afhankelijk van hoe het gezelschap er uitziet kun je kiezen voor verschillende opties. Je kunt de omgeving verkennen op een van de originele vervoermiddelen (tandems, tuktuks of solexen), je kunt allerlei gezelschapsspellen spelen op hun eigen terrein, maar ook kiezen voor een origineel themafeest. Daar zijn ze namelijk in gespecialiseerd. Dit soort feesten zijn perfect als bedrijfsuitje in Twente voor als je collega’s wel van een feestje met een biertje houden. Ze hebben kisten vol met decoratie en outfits voor alleen de allerleukste themafeestjes, en je wordt (welk thema je ook kiest) geheel in stijl ontvangen. Kies bijvoorbeeld voor het Ik Hou van Holland themafeest, het Apr├Ęs Ski themafeest of de Foute Fuif. Allemaal even hilarisch, en allemaal inclusief alle decoratie en leuke outfits. Voel je natuurlijk vrij om je zelf al leuk aan te kleden volgens het thema naar keuze.

Bedrijfsuitje in Twente inclusief barbecue

Het leuke aan deze activiteiten-organisator is dat ze ook een volledige barbecue kunnen verzorgen voor de hele groep. Als je een bedrijfsuitje in Twente moet organiseren dat de hele dag duurt dan is het wel zo fijn om rond etenstijd gewoon aan te kunnen schuiven en niet ergens anders hoeft te gaan eten. Ook kan het erg gezellig zijn om als je ’s avonds een van de themafeestjes hebt geboekt een paar uur eerder samen te komen om van een lekkere barbecue te genieten. Zo hebben jullie alvast het buikje rond en kunnen jullie extra genieten van de activiteiten die daarna komen. Of je nu voor een bedrijfsuitje in Twente bij hen aanklopt of voor een ander type gezelschap maakt niet uit. Je hebt voor elke groep de keuze uit diverse buffetten en een barbecue, en kunt zelfs kiezen of je warm of koud eten wilt. Op hun website staat precies wat er inbegrepen zit zodat je precies wat je kunt verwachten.

Een origineel vrijgezellenfeest in Twente

Als je het de mensen van ’t Twents Kwartiertje vraagt voor wat voor gelegenheid hun locatie nog meer geschikt is dan zullen ze zeker antwoorden: Een vrijgezellenfeest. Alle activiteiten kunnen natuurlijk ook voor een bedrijfsuitje in Twente of een familiedag, maar zeker voor een vrijgezellenfeest zijn ze hilarisch. Je kunt er immers ook lekker een biertje bij pakken, en alle activiteiten zijn heel geschikt om de aanstaande bruid of bruidegom een hilarische dag te bezorgen. Dus of je nu een bedrijfsuitje in Twente moet organiseren, een familiedag of een vrijgezellenfeest maakt niks uit, bij ’t Twents Kwartiertje ben je aan het juiste adres voor een super gezellige dag, desgewenst inclusief compleet verzorgde maaltijd. 


Comments are closed.