Nieuws

Plant u de bedrijfsuitjes? Kies Twente als uitje!

zondag, 9-4-2017  

Kijkt u eens op twentskwartiertje.nl als u bij uw bedrijf gaat over de bedrijfsuitjes. Twente is een perfecte regio voor uw bedrijfsuitjes. Met Twente bedoelen we in dit geval op ons bedrijf in Weerselo. Want deze bedrijfsuitjes in Twente staan garant voor plezier. En wist u dat u naast bedrijfsuitjes in Twente bij ons ook allerlei andere feesten kunt laten organiseren? Bijvoorbeeld

  • Vrijgezellenfeesten en hele bruiloften,
  • Dit zijn feesten die lijken op een bedrijfsuitje maar waar meer mensen op af komen,
  • We kunnen ook naar u toe komen om buurtfeesten te organiseren.
  • En uiteraard kunt u hier samen met uw hele familie een prachtige dag beleven er is voor jong en oud altijd wel iets te doen bij ’t Twents Kwartiertje.

Kijkt u op onze website eens naar de vele foto’s van bedrijfsuitjes in Twente uit het verleden. Ook op onze sociale media kunt u ons volgen en ziet u feesten uit ons verleden. Vergeet daarom niet om na het lezen van deze tekst ons te liken op Facebook en ons te volgen op Twitter. Dan weet u zeker dat u geen enkele update meer mist. Als u op zoek bent naar bedrijfsuitjes in Twente dan is het niet zo vreemd dat u dan al snel bij ons uitkomt. Want er is bij ons voor ieder wat wils te vinden. Wat we precies in huis hebben? Lees dan gauw even verder.

We bieden diverse bedrijfsuitjes in Twente aan

Misschien zoekt u zeer uitdagende bedrijfsuitjes in Twente. Bijvoorbeeld omdat u aan uw team wilt werken. Dit noemt men ook wel teambuilding. Dan kunt u motiverende opdrachten inplannen waar geleerd wordt om samen te werken terwijl men elkaar van een andere kant leert kennen. We bieden diverse teambuildingsactiviteiten aan zoals survivaltochten. Ook in de speelhal kunt u uw personeel opdelen en tegen elkaar sporten. Doet u het liever wat rustiger aan en hebt u ontspanning tijdens deze bedrijfsuitjes in Twente hoog in het vaandel staan? Dan kunt u met zijn allen genieten van het prachtige landelijke en bosrijke Twente door u te laten rondrijden in een tuktuk of op een solex. We kunnen themafeesten op maat maken en afsluiten met een spetterend diner. Afhankelijk van uw wensen maar ook van het weer kunt u tot laat in de nacht binnen en/of buiten feesten en genieten van de barbecue of het diner dat u speciaal voor deze bedrijfsuitjes in Twente hebt uitgezocht. U begrijpt dat bij ons de klant de koning is dus we willen u erg graag tegemoetkomen in uw wensen. Binnen elk budget is er daarom wel een interessant uitje in te plannen. Deze bedrijfsuitjes in Twente zullen niet snel vergeten worden en dat is natuurlijk het hele idee. Hier wordt nog maanden zo niet jaren over gepraat in de kantine en het zal de banden tussen uw collega’s zeker ten goede komen.

U kunt tevens uw verjaardag bij ons komen vieren

Hebt u nog vragen over onze bedrijfsuitjes of andere mogelijkheden die u bij ’t Twents Kwartiertje hebt? Dan hopen we dat u de moeite neemt om even contact met ons team op te nemen. We leiden u graag rond door ons pand waar we maar liefst 3 zalen tot uw beschikking hebben. U kunt een zaal afhuren voor de trouwerij maar mocht u 2 of alle zalen willen afhuren dan is dat in overleg zeker mogelijk. Maakt u daarom een afspraak via de mail of de telefoon zodat we u persoonlijk kunnen laten zien wat we voor u in petto hebben. Of vraag online direct een offerte aan.


Comments are closed.