Nieuws

Puppyren

zaterdag, 4-11-2017  

Puppy ren voor je puppy vind je op Tinki.nl

Heeft jouw hond puppy’s gekregen? Dat is natuurlijk een fantastische ervaring. Een ervaring die bovendien nog mooier wordt als je gebruik gaat maken van een puppyren! In het begin zullen de kleintjes niet meer doen dan in een hoopje bij elkaar liggen, maar na een tijdje zullen ze meer gaan bewegen en proberen wat verder van het nest weg te gaan. Natuurlijk moeten ze op een gegeven moment hun eigen pad gaan zoeken, maar het is niet verstandig als dit al heel jong gebeurt. Een puppyren kan dan uitkomst bieden. Je kunt de jonkies daar in zetten en er zo voor zorgen dat ze niet overal naar toe kunnen kruipen. Bovendien voorkom je op deze manier ook dat anderen bij de puppy’s kunnen komen. Heb jij bijvoorbeeld meerdere honden in huis of heb je ook katten, dan kan het niet handig zijn als ze bij elkaar in de buurt komen. Daarnaast is het ook zo dat ze, zo klein als ze zijn, natuurlijk nog niet zindelijk zijn. Om niet het hele huis steeds schoon te moeten maken, is het wel zo handig dat je ze met een puppyren op één plek kunt houden.

Puppyren verkrijgbaar in diverse varianten

Ga je op zoek naar een puppyren, dan kun je kiezen uit verschillende varianten. Ze verschillen van elkaar wat betreft:

  • materiaal waar ze van gemaakt zijn
  • de vorm en de afmetingen die ze hebben
  • extra functionaliteiten, zoals een uitneembare binnenbak en een deurtje

Voor welk materiaal jij het best kunt kiezen, hangt af van hoe jij van plan bent de puppyren te gaan gebruiken. Wil je deze mee kunnen nemen ergens naar toe, dan is een variant van polyester waarschijnlijk een goede optie. Dit is licht in gewicht en deze exemplaren zijn gemakkelijk op te vouwen. Maar waarschijnlijk ga je de ren enkel thuis gebruiken en dan heeft metaal eigenlijk altijd de voorkeur. Dit is sterk en kan tegen een stootje, waardoor je zeker weet dat het een goede bescherming biedt. De grootte die je kiest, is afhankelijk van het hondenras dat je hebt. Een grote hond zal immers ook behoefte hebben aan een grotere ren. Daarnaast is het goed om na te denken welke extra functionaliteiten jij eventueel zou willen hebben. Een metalen of kunststoffen puppyren is natuurlijk altijd vrij eenvoudig schoon te maken, maar sommige beschikken over een uitneembaar gedeelte, wat de schoonmaakklus nog eenvoudiger maakt. Ook een deurtje kan handig zijn, zodat jij gemakkelijk in en uit kunt stappen en kies je voor een exemplaar met een hoge instap, dan kun je de deur ook open laten staan. De pups zullen niet over de instap heen kunnen komen, maar moederhond wel. Op die manier geef je haar de vrijheid om te gaan en staan waar ze wil.

Tinki.nl laat je alle opties zien

Natuurlijk zijn er nog veel meer verschillen tussen de diverse exemplaren die er te krijgen zijn, meer hierover kun je lezen op Tinki.nl. Je vindt bij hen veel informatie over de puppyren, over de opties die je hebt en de manier waarop je deze kunt gebruiken. Ook hebben zij voor jou het complete aanbod van verschillende dierenspeciaalzaken gebundeld, zodat je snel een overzicht kunt krijgen van de mogelijkheden op het gebied van de puppyren. Uiteraard hebben zij overal ook de vraagprijzen per winkel vermeld, zodat je ook kunt zien waar jij het voordeligst uit bent. Wil jij zeker weten dat je de juiste puppyren voor jouw situatie koopt en wil je zeker weten dat je hiervoor niet teveel betaalt? Lees meer…


Comments are closed.