Vakantie en Recreatie

Uitstekend busverhuur op maat

vrijdag, 11-3-2016  

Als u met een groep op reis wilt dan is het zeer handig om na te denken over busverhuur. Bij ons bedrijf Bak Reizen is het mogelijk om een bus te huren die precies voldoet aan uw wensen. Wij verzorgen onder andere busverhuur voor schoolgroepen, sportteams en vriendengroepen. Daarnaast zijn wij uiteraard ook in te huren voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes of andere activiteiten met een organisatie of bedrijf. Wij doen zowel het busverhuur van grote touringcars, maar het is ook zeker mogelijk om met kleinere groepen van ongeveer 25 personen bij ons een bus te huren. Uiteraard is bij ons de busverhuur altijd inclusief een uitstekende gekwalificeerde en ervaren chauffeur. U hoeft zich dus absoluut geen zorgen te maken over de veiligheid omdat u altijd in goede handen bent bij ons personeel. Ons wagenpark bestaat uitsluitend uit de allerbeste en nieuwste voertuigen die niet alleen aan alle eisen, maar bovendien ook aan veel aanvullende wensen die u mogelijk heeft voldoen. De prijzen voor busverhuur zijn bij ons bovendien zeer aantrekkelijk, dus het is zeker de moeite waard om even op onze website rond te kijken wat wij u kunnen bieden voordat u met iemand anders in zee gaat. Of het nou gaat om een groep van 25 personen of om een groep van 90 personen, in alle gevallen hebben wij de juiste voertuigen en het juiste personeel voor u te huur. Busverhuur kan uiteraard ook plaatsvinden bij nog grotere groepen. In dat geval zetten wij gewoon meerdere voertuigen in. Hoe groot de groep ook is waarmee u weg wilt, wij kunnen er voor zorgen dat iedereen veilig en op tijd op de plek van bestemming aankomt. Naast onze busverhuur diensten is het ook mogelijk om bij ons een volledige verzorgde reis, inclusief dus het vervoer, te boeken. Van dagtrips naar het theater en bijvoorbeeld een musical tot aan meerdaagse reizen naar het buitenland. Wij hebben veel verschillende opties en kunnen er voor zorgen dat alles, van vervoer en overnachting tot dagbesteding, tot in de puntjes is geregeld. Bij ons kunt u dus voor meerdere opties terecht en zeker niet alleen voor busverhuur. Als u bijvoorbeeld een personeelsuitjes naar het buitenland wilt organiseren dan kan dit uitstekend bij ons. Wij kunnen bepaalde onderdelen van de reis voor u regelen maar u ook alles uit handen nemen indien u dit wilt.

Goedkoop en betrouwbaar busverhuur

Er zijn natuurlijk meerdere aanbieders van busverhuur, maar wij zijn er zeker van dat u bij ons voor de scherpste prijs de beste kwaliteit krijgt. Hoewel wij gevestigd zijn in Alkmaar kunnen wij ook vanuit andere plekken u van dienst zijn. Als u bijvoorbeeld vanuit Amsterdam of Haarlem een busreis wilt organiseren dan bent u ook zeker aan het juiste adres bij ons. Wij hebben verschillende voertuigen beschikbaar voor busverhuur en kunnen dus veel verschillende groepen vervoeren. Als u een zeer grote groep heeft is het huren van dubbeldekkers zeker een interessante optie. Hier passen zeer veel mensen is en deze bus is bovendien zeer comfortabel uitgerust. Ook voor minder validen hebben wij een passend busverhuur. Wij beschikken namelijk over rolstoeltouringcars waar iedereen met gemak in en uit kan komen. Of u nou op zoek bent naar een bus die een door u geplande reis of activiteit mogelijk kan maken of een volledig door ons verzorgde reis wilt boeken, het kan bij ons allemaal. Voor alle opties die wij bieden kunt u rustig even op onze website rondkijken. Wij kunnen onder andere de volgende soorten volledig verzorgde reizen bieden:

  • Meerdaagse reizen binnen heel Europa
  • Dagtochten binnen Nederland en aangrenzende landen
  • Concerten en theatertrips
  • Single reizen

Zoals u kunt lezen hebben wij op het gebied van volledig verzorgde reizen zeer veel keus. Uiteraard kunt u onze busverhuur service ook inschakelen als u langere tijd vervoer nodig heeft. Wij verzorgen namelijk ook periodiek vervoer voor bijvoorbeeld schoolzwemmen of diverse soorten sportteams. Als u wilt weten wat de kosten zijn voor uw activiteiten dan kunt u een gratis offerte aanvragen op onze site of contact met onze medewerkers opnemen.

Kies voor de kwaliteit van een oud familiebedrijf

De wereld van busverhuur is voor ons bedrijf Bak Reizen zeker niets nieuws. Al ruim 80 jaar verzorgen wij diverse soorten busreizen. In het begin verzorgden wij wekelijks de ritjes naar de kerk en sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een groot en kwalitatief zeer hoogwaardige vervoerspartner. Wij beschikken uiteraard over alle keurmerken voor goed busvervoer en mede daarom kunt u er zeker van zijn dat wij u uitstekende diensten en uitstekende bussen kunnen leveren. Wij denken ook zeker aan het milieu en daarom zijn onze nieuwste bussen een stuk zuiniger dan voorheen. Ook zorgen wij er altijd voor dat onze chauffeurs zo zuinig mogelijk rijden om het milieu te ontzien. Door onze jarenlange ervaring in deze branche weten wij als geen ander wat onze klanten gelukkig maakt en daardoor is onze service uitstekend te noemen. Sinds onze eerste meerdaagse reis in 1946 hebben wij jaarlijks vele groepen veilig op hun plek van bestemming gebracht. Als u dus op zoek bent naar een zeer betrouwbare partner voor groepsvervoer en busverhuur dan bent u bij Bak Reizen zeker aan het juiste adres. Onze professionele en gekwalificeerde medewerkers helpen u graag bij het boeken van de juiste bus of de juiste reis. Kijk daarom vandaag nog rond op onze mooie website om te zien wat wij u kunnen bieden.


Comments are closed.