Nieuws

Uitvalscherm Oudewater

donderdag, 2-4-2015  

In de zomer, als de zon fel schijnt en het buiten warm wordt, wilt u natuurlijk niet dat uw huis ook zo opwarmt. Dat kan moeilijk zijn als er een groot raam op het zuiden gericht is. Zo komt de zon het huis in en kunnen de temperaturen snel oplopen. In sommige situaties kan dit juist gewenst zijn, maar in de zomer wordt het al snel te warm. Sommige mensen proberen dit te reguleren door een airco, maar dat kost erg veel energie en kan meestal de kamer ook niet goed koel houden. Een goede oplossing is dan een uitvalscherm. Een uitvalscherm is een manier van zonwering die ervoor zorgt dat u geen last meer heeft van de zon, maar wel nog steeds naar buiten kan kijken, naar uw zonovergoten tuin. Zo kunt u de lichtinval controleren, door middel van een uitvalscherm. Oudewater is een van de dorpen die SunGo Zonwering & Montage al jaren voorzien van uitvalschermen en andere beschermingen tegen de zon. Woont u dus in Oudewater, dan is de kans groot dat uw buren ook een uitvalscherm hebben wat van ons afkomstig is. Met ons ervaren montageteam plaatsen wij al 15 jaar door heel de omgeving nieuwe uitvalschermen en voorzien we iedereen van het beste uitvalscherm. Oudewater ligt vlakbij onze standplaats Lopik, dus wij komen graag een keer langs om u te adviseren.

Een nieuw uitvalscherm Oudewater?

De uitvalschermen van SunGo Zonwering & Montage bestaan uit een cassette die wordt bevestigd boven het raam. Hierin zit een opgerold doek, wat naar beneden kan zakken aan twee armen aan de zijkant. Dit kan tot wel 90 graden, zodat er in iedere situatie de ideale bescherming kan worden geboden. Afhankelijk van de situatie zijn er verschillende types arm die wij aanbieden. Dit heeft invloed op de stijl van het uitvalscherm. Oudewater is een prachtig dorp en SunGo Zonwering & Montage begrijpt dat u het mooiste uitvalscherm wilt, dat recht doet aan Oudewater. Daarom hebben we een ruim assortiment, zodat u altijd het uitvalscherm kan vinden dat aan uw eisen voldoet. En omdat SunGo Zonwering & Montage kwalitatief goede uitvalschermen verkoopt, zien de uitvalschermen er altijd strak en verzorgd uit. Dus wat u ook uitkiest voor uw uitvalscherm, Oudewater wordt er sowieso mooier op. Naast dat de armen een belangrijk onderdeel zijn van het uitvalscherm, is het scherm zelf natuurlijk belangrijk. Dit scherm houdt de zon tegen en is de aandachtstrekker op uw woning, omdat het een groot deel van uw voorgevel in beslag neemt als het naar beneden gelaten is. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over het scherm van uw nieuwe uitvalscherm. Oudewater zal namelijk nog een lange tijd naar uw scherm kijken en u wilt wel dat uw uitvalscherm er dan mooi uitziet. Daarom heeft SunGo Zonwering & Montage verschillende kleuren en dessins in het assortiment, zodat u altijd het doek kunt vinden wat u mooi vindt. Wij overleggen graag met u over de mogelijkheden en waar u naar op zoek bent. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en weten precies wat mogelijk is.

De techniek van een uitvalscherm

Er zijn verschillende manieren om uw nieuwe uitvalscherm te bedienen. Ten eerste is er het ouderwetse oogwindwerk met slingerstang. Hierbij draait u met de slingerstang verticaal rond en draait u zo uw uitvalscherm omhoog of omlaag. U zult dit mechanisme waarschijnlijk wel kennen, want het was zeer populair voor bijna ieder uitvalscherm. Oudewater heeft ook verschillende uitvalschermen met dit mechanisme, zodat u altijd even rond kunt lopen en goed op de uitvalschermen kunt letten. Naast het verticale oogwindwerk, is er ook het staaldraad windwerk dat met de klok mee of tegen de klok in gedraaid moet worden. En natuurlijk is er nog de bandopwinder, maar die wordt bijna niet meer gebruikt voor uitvalschermen, omdat de bandopwinder zo moeilijk te gebruiken is. Is er echter een ruimtegebrek, dan is een bandopwinder wel een goede optie voor uw uitvalscherm. Oudewater staat erom bekend dat het ook smalle woningen heeft, dus als het uitvalscherm de hele voorgevel overspant kan het zijn dat er geen ruimte meer is aan de zijkant. Dan neemt een bandopwinder weinig ruimte in en is dus een goede optie. Naast deze mechanische oplossingen is er natuurlijk ook nog de elektrische bediening. Deze optie wordt steeds populairder, omdat het een stuk gemakkelijker is om te gebruiken dan de mechanische opties. In plaats van naar buiten lopen om te draaien of te zwengelen kunt u gewoon binnen blijven en de afstandsbediening gebruiken voor uw uitvalscherm. Oudewater kiest steeds vaker voor deze optie, vanwege het gebruiksgemak. Daarnaast gaat uw uitvalscherm langer mee met een elektrische bediening, omdat het scherm perfect sluit. Zo kan het scherm niet worden beschadigd door wind of regen als het opgerold is. Zoeken naar ‘uitvalscherm Oudewater’ levert u verschillende leveranciers op, maar SunGo Zonwering & Montage is een uniek bedrijf, wat u een fantastische service levert. Wij geven u eerst onafhankelijk advies over uw uitvalscherm, Oudewater of waar u ook woont. Dit doen we gewoon op de plek van uw toekomstige uitvalscherm. Oudewater is voor ons dan ook geen enkel probleem om te bereiken. SunGo Zonwering & Montage geeft u graag vrijblijvend een offerte, zodat u kunt zien wat de opties zijn voor uw woning. En bent u niet tevreden met uw huidige uitvalscherm? Oudewater is voor een klein stukje rijden, dus we kunnen uw uitvalscherm zelfs voor u repareren.


Comments are closed.