Nieuws

Verstuur je artikelen op verantwoorde wijze met het juiste verpakkingsmateriaal

zaterdag, 8-10-2016  

contimeta - VerpakkingsmateriaalHet versturen van grote partijen aan artikelen gebeurt vaak met behulp van pallets en grote dozen. Hoe groter het pakket, des te kwetsbaarder het wordt. Niet alleen is een groot pakket kwetsbaar, maar het is ook nog eens zo dat pallets kunnen gaan schuiven en dat er dingen los kunnen raken als ze niet goed zijn verpakt. Daarom is het altijd verstandig om het juiste verpakkingsmateriaal te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan plastic wikkelfolie. Dit soort verpakkingsmateriaal is ideaal om twee redenen. Ten eerste kun je je pakket goed beschermen. Een paar wikkels van de folie rondom je pakket, en het is bijna onverwoestbaar. In ieder geval in de context van vrachtwagens, boten en vliegtuigen. Schuiven en dergelijke geeft niet, want met deze folie blijft alles goed vast zitten. Een tweede reden om gebruik te maken van dit soort verpakkingsmateriaal is vanwege het feit dat de pakketten handelbaarder worden. Je kunt wel nagaan dat een doos zonder wikkelfolie moeilijk te vervoeren is. Je krijgt immers problemen met het in-en uitladen. De doos kan beschadigd raken, indeuken en noem het allemaal maar op. Zodra je de doos echter omwikkelt met folie, dan kan er eigenlijk niets meer mee gebeuren. Dit maakt het een stuk makkelijker om de pakketten te vervoeren. Dus je doet jezelf, het pakket en de vervoerder een groot plezier om gebruik te maken van verpakkingsmateriaal. Wat je verder ook wilt vervoeren, het is altijd handig om gebruik te maken van verpakkingsmateriaal. Verpakkingsmateriaal beperkt zich natuurlijk niet tot enkel en alleen wikkelfolie. Je kunt allerlei soorten verpakkingsmateriaal kopen via het internet. Hierbij kun je denken aan:

  • Omsnoeringsband
  • Topvellen
  • Verpakkingstape
  • Krimpfolie
  • Bindkoord

De vraag is vervolgens waar je al deze artikelen kunt kopen voor een voordelige prijs. Als je op zoek bent naar kwaliteit en een betaalbare prijs, dan ben je bij contimeta.nl aan het juiste adres. Voor meer informatie over contimeta.nl kun je hieronder verder lezen. Je kunt natuurlijk ook gewoon een kijkje nemen op de website zelf.

De verschillende artikelen van contimeta.nl

Via de website van contimeta.nl kun je alle bovenstaande verpakkingsmaterialen bestellen. Verder kun je op de site ook terecht voor allerlei andere artikelen. Het assortiment is dus niet beperkt tot verpakkingsmateriaal. Als je bijvoorbeeld bevestigingsmateriaal nodig hebt of verpakkingsmachines, het is allemaal te krijgen op contimeta.nl. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Contimeta zit al jaren in het vak en weet hoe belangrijk kwaliteit is. Deze jarenlange ervaring garandeert dan ook dat je altijd te maken hebt met goed materiaal. Je kunt ook direct gebruik maken van de ervaring door contact op te nemen met een medewerker. Deze kan je dan voorzien van advies betreffende het juiste verpakkingsmateriaal en de toepassing hiervan. Vaak raken artikelen beschadigd ondanks het feit dat er gebruik is gemaakt van verpakkingsmateriaal. Verkeerd verpakkingsmateriaal of de verkeerde toepassing kan er al snel toe leiden dat de artikelen toch nog beschadigd raken. Vraag daarom bij twijfel altijd om hulp en blijf tevens profiteren van de nieuwste innovaties.

Contact met Tessa

Heb je een administratieve vraag, dan kun je altijd even contact opnemen met Tessa. Zowel vanuit Nederland als België is zij te bereiken. De telefoonnummers vind je op de site. Tessa is het eerste aanspreekpunt waar je met vragen terecht kunt. Er is dus altijd een gemakkelijke mogelijkheid voor direct contact. Heb je een specifieke vraag, ook dan kun je contact opnemen met Tessa. Zij kan je dan doorverbinden met de juiste specialist. Dus wat je vraag ook is, bij Tessa zit je altijd goed.


Comments are closed.