Vakantie en Recreatie

Wintersport Oostenrijk: plezier voor het hele gezin!

zaterdag, 10-9-2016  

In de winter zijn de meeste mensen wel toe aan een vakantie. Tot de kerst zijn de meesten van ons hard aan het werk of druk bezig op school. Zo rond de kerstvakantie verdienen we daarom wel een leuk weekje weg! Sommige mensen gaan naar de zon, lekker naar Zuid-Frankrijk, maar anderen gaan juist op wintersport in Oostenrijk. Op wintersport in Oostenrijk is een geweldige manier om met het gezin wat tijd door te brengen. Overdag sta je lekker op de piste en ’s avonds doe je een drankje in een gezellig café. Waarom gaan mensen zo graag op wintersport in Oostenrijk?

  • Geweldige pistes
  • Hoge sneeuwzekerheid
  • Unieke skiregio’s
  • Schitterende accommodaties
  • Heerlijke drankjes en gerechten
  • Talloze vrijetijdsactiviteiten

Om te beginnen zijn de pistes in vrijwel heel Oostenrijk geweldig. Het seizoen is lang – in de regel van oktober tot april – en tijdens die periode is de piste altijd perfect onderhouden. De baan wordt iedere dag nagelopen, zodat je zeker weet dat je snel en veilig beneden komt. Alle pistes zijn goed afgebakend en je belandt niet zomaar buiten de baan. Wanneer je verantwoord naar beneden gaat kan er dus weinig misgaan! Op de pistes van Oostenrijk mag men bovendien rekenen op een hoge mate van sneeuwzekerheid. Ga je op wintersport in Oostenrijk? Dan weet je zeker dat je gaat skiën op de beste sneeuw en in de meest ideale omstandigheden! De sneeuw wordt geregeld gladgestreken, zodat iedereen weer optimaal naar beneden kan. Het komt bijna niet voor dat je door matige sneeuwval niet kunt skiën in een skigebied! Dan hebben we het nog niet eens gehad over de schitterende omgeving. Wanneer je naar beneden suist kijk je de ogen uit. Je geniet van het prachtige berglandschap en van de uitgestrekte bossen. Je gaat niet alleen op wintersport in Oostenrijk om te skiën, maar ook om te genieten van al het natuurschoon dat het land te bieden heeft.

Wintersport Oostenrijk: gezelligheid buiten de piste

Wanneer je van de piste afstapt houdt het feestje niet op! Je gaat waarschijnlijk eerst even terug naar je schitterende accommodatie, die van alle moderne gemakken is voorzien. Een badkamer met een luxe bad en een ruime douche, een woonkamer met een lekkere plofbank en een slaapkamer met heerlijke warme dekens: wat wil een mens nog meer? In jullie huisje warmen jullie even lekker op met een kop koffie of een beker warme chocolademelk, om vervolgens het nachtleven in te duiken. Eerst natuurlijk nog even wat eten bij een lekker restaurantje, waar je tegen zeer schappelijke prijzen het lekkerste eten krijgt aangeboden. Een maaltijd om nooit meer te vergeten! Na het eten nog een lekker drankje en dan op pad in het stadje. Ga je op wintersport in Oostenrijk? Dan ga je veel nieuwe vrienden maken! In elke kroeg is het gezellig en bij de meeste mensen kun je gewoon aanhaken. Iedereen is hier om een leuke tijd te beleven, binnen mum van tijd heb je een gezellige groep gevonden! Op wintersport in Oostenrijk is een ervaring die je nooit meer zult vergeten!

Welk skigebied kies je uit?

Oostenrijk is een divers land, met tientallen skigebieden. Het kan daarom lastig zijn om de perfecte locatie uit te kiezen. Op http://www.go-ski.nl/wintersport-oostenrijk vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Je leest hier bijvoorbeeld meer over de verschillende skigebieden en kunt vervolgens gelijk een reis boeken! Heb je een beetje hulp nodig? Op de website is een handig contactformulier opgenomen. Binnen een paar uur heb je een persoonlijk antwoord op je vraag, zodat je goedgeïnformeerd op reis kunt!


Comments are closed.