Vakantie en Recreatie

Zoekt u een vakantiehuis? De Ardennen biedt mogelijkheden

vrijdag, 3-3-2017  

De Ardennen is een provincie in het zuidoosten van België. Het kenmerkt zich door de steile heuvels, prachtige bossen en snelstromende riviertjes. Dat maakt dit gebied geschikt voor wateravonturen, survivaltochten, mountainbikeritten maar ook voor rustige wandelingen door de natuur. Zoekt u daarom een vakantiehuis voor Ardennen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt namelijk bijna 100 verschillende huisjes boeken voor alleen de Ardennen! En er is voor ieder wat wils. Misschien hebt u niet zoveel nodig. Een keukentje, een bed en misschien een televisie als u in de avond wilt bijkomen van een avontuurlijke dag. Maar het kan net zo goed zo zijn dat u een vakantiehuisje in Ardennen zoekt met een riante achtertuin, een zwembad en sauna. Gaat u met een grote groep op pad omdat u een familieweekend hebt gepland? Of wilt u een knus vakantiehuis? De Ardennen is namelijk een geschikt oord voor jonge stelletjes maar ook voor groepen scholieren. Er is voor ieder wat wils te doen. Het staat u vrij om te leren abseilen of te kanoën en we raden het u zeker aan om te genieten van de Belgische cuisine. En dat komt niet alleen neer op friet en lekker bier. U kunt op onze website de diverse huisjes met elkaar vergelijken. Zit er een vakantiehuis bij? Ardennen is de plek waar uw oog op is gevallen? Wacht dan niet langer maar leg de reservering via onze website direct vast.

Via “vakantiehuis Ardennen” komt u snel bij ons terecht

Zoekt u maar eens via de zoekterm “vakantiehuis Ardennen” via Google. Reken er maar op dat u dankzij “vakantiehuis Ardennen” snel bij eurocottage uitkomt. Want met een aanbod van bijna 1000 verschillende locaties begrijpt u natuurlijk wel dat dit een populaire website is. Niet voor niets zijn al meer dan 130.000 mensen u voorgegaan en hebben ze een vakantiehuis geboekt. Ardennen, Brussel, aan de Noordzee of ergens in het midden van België vertoeven? Dankzij onze website hebt u snel en voordelig in een handomdraai een prachtig huisje gevonden. En als u wilt reserveren dan kunt u dat snel doen:

  • Klik op het vakantiehuisje. De Ardennen komen nu wel heel dichtbij!
  • Geef aan op welke data u het huisje wilt huren. U krijgt direct te zien wat de prijzen zijn en of het huisje nog beschikbaar is.
  • Vul vervolgens uw contact- en adresgegevens in en maak de boeking compleet.

Nadat u dat hebt gedaan ontvangt u alle belangrijke papieren via de mail maar we kunnen het tevens fysiek naar u toesturen. Hebt u hier nog vragen over? Dan staat onze klantenservice voor u klaar. Bel of klim in de pen, we staan tijdens kantooruren steevast voor u klaar.

We bieden in vele Europese landen leuke bungalows aan

Naast de Ardennen bieden we nog vele andere huisjes aan in België. Maar u kunt er ook voor kiezen om in Duitsland, Zweden of ergens anders in Europa op vakantie te gaan. Hopelijk denkt u in dat gevolg ook aan ons want op dit moment bieden we in 16 Europese landen vakantiehuizen aan. Wist u trouwens dat u niet eens Nederlands hoeft te verlaten? Want alleen al binnen Nederland vindt u er honderden fantastische huisjes. De Ardennen kunt u eenvoudig bereiken met de auto of de trein. Afhankelijk van uw woonplaats varieert de rit tussen de 1 à 4 uur. En het is niet alleen een perfecte vakantiebestemming voor de zomer- of kerstvakantie. Omdat het zo dichtbij is kunt u tevens in de voorjaarsvakantie of herfstvakantie een vakantiehuis boeken in Ardennen. U bent direct in een totaal andere wereld. Klik hier voor meer informatie.


Comments are closed.