Vrije tijd en Hobby

Zonnebrillen bedrukken: een aanwinst voor je bedrijf

woensdag, 31-10-2018  

Het is zomer en je hebt een superleuke horecagelegenheid waar ze heerlijk een koel drankje kunnen komen drinken. Wellicht een lekker hapje kunnen eten, gezellig een borrel kunnen organiseren. Hoe ga je dan zorgen voor een leuke promoactie? Ik zat hierover te mijmeren, want ik wilde mijn strandtent graag op een originele manier in de kijker spelen. Ik wist niet wat ik moest doen, tot ik op internet zag dat zonnebrillen bedrukken een mogelijkheid is. Hoe leuk is dat? Ik ging gelijk verder kijken en kwam terecht op de site van Promoboer. Hier blijkt dat zonnebrillen bedrukken echt heel leuk en betaalbaar kan zijn. Dat wilde ik gelijk uitproberen dus ik ben eens gaan kijken wat er zoal wordt aangeboden voor mogelijkheden omtrent zonnebrillen bedrukken. En dat bleek nogal wat te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor houten zonnebrillen, je kunt zelfs de vorm van de glazen zelf ontwerpen. Ook kun je kiezen voor de bijzondere opvouwbare zonnebrillen, deze kun je eenvoudig opvouwen en in je zak doen. Ideaal om mee te nemen naar het strand of op vakantie. Misschien heb je meer interesse in de sportzonnebril, als je bijvoorbeeld een sportschool wil promoten. Maar het kan ook zijn dat je bedrijf een link heeft met kinderen, dan kan kinderzonnebrillen bedrukken een mooie optie zijn.

Zo veelzijdig kan zonnebrillen bedrukken zijn

Kortom, als je een beetje creatief bent kun je helemaal losgaan bij Promoboer als het gaat om zonnebrillen bedrukken. Je kunt er alle kanten mee op. Misschien ben je heel creatief en wil je echt je eigen zonnebril ontwerpen en bedrukken. Maar het kan ook zijn dat je niet zo creatief bent of weinig tijd hebt, ook dan kun je hier terecht. Dan klik je gewoon op ‘zonnebrillen bedrukken’ en dan kun je gelijk de mogelijkheden bekijken in de vorm van duidelijke afbeeldingen. Kies welke vorm van zonnebrillen bedrukken het beste bij jou en je bedrijf past, en je kunt je bestelling plaatsen. Als je de bril eenmaal hebt gekozen, ben je nog niet klaar met zonnebrillen bedrukken. De vorm van bedrukking is namelijk ook belangrijk, dus denk hier even goed over na. Wat heeft jouw voorkeur?

  • Bedrukken pootjes
  • Bedrukken montuur
  • Achtergrondbedrukking
  • Bedrukken glazen

Het is maar net wat jij leuk en handig vindt. Die keuze is helemaal aan jou. In het begin wist ik niet precies waar ik voor moest gaan, dus ik heb de site goed bekeken en dat zorgde bij mij voor meer dan genoeg inspiratie. Op een gegeven moment zag ik het helemaal voor me en ik was eruit. Toen heb ik mijn bestelling geplaatst bij promoboer.nl en daar heb ik bepaald geen spijt van.

Vergroot je succes met Promoboer

Inmiddels zijn we bekender in de omgeving en daar heeft zonnebrillen bedrukken zeker aan bijgedragen. We hebben de zonnebrillen hier liggen en klanten krijgen zo’n mooie bril. Je ziet dat ze ook daadwerkelijk in de omgeving gedragen worden en dat maakt me zo trots. Ik wilde dat onze promotieactie fun en zomers zou zijn en dat is uitermate goed gelukt. Mensen komen speciaal voor de brillen en inmiddels zijn we bezig met het bestellen van zonnebrillen voor kinderen. Promoboer is echt de plek waar je moet zijn voor dit soort dingen. Je kunt hier van alles en nog wat bedrukken voor een vriendelijke prijs. Je betaalt niet te veel voor goede kwaliteit, en dat is wat je wil als ondernemer. Ze houden zich altijd aan de afspraken en de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom zou ik iedereen die iets te promoten heeft naar Promoboer sturen, daar ga je veel plezier van hebben.


Comments are closed.